marți, 16 martie 2010

TARGUTU VINTAGE !!!


După răsunătorul success al primului târg vintage clujean Le Fabuleux Magasin de Mireille are deosebita plăcere să vă poftească la o continuare pe măsură: “TÂRGUŢU’ VINTAGE de PRIMĂVARĂ“.

Evenimentul va fi găzduit de Casa Matei şi va fi timp de două zile ground zero al exploziei de eleganţă vintage la Cluj. Rochiţe vaporoase, culori vii, mantouri şi pălării scoase din dulapul matuşii Yvette, mănuşi glace şi voal georgette, bijuterii, eşarfe cu un aer de vacanţă retro, vor fi scoase de la iernat gata să aducă veselia primăverii în garderobele clujencelor.
Ocazie pentru clujenii molipsiţi de virusul vintage să primească cel mai bun “tratament” şi să se bucure pe deplin de primăvară.

Aşa că vă aşteptăm să veniţi, cu hăinuţe vesele şi lucruşoare faine, sâmbătă 20 şi duminică 21 martie, aşa de pe la 11 dimineaţa până pleacă soarele la nani, la : “TÂRGUŢU’ VINTAGE de PRIMĂVARĂ“.
Aşa cum v-am obişnuit, vom avea proiecţii de filmuleţe retro, muzichie pentru toate urechiuşele, bunătăţi şi .. surprise. Cât se poate de vintage, binenţeles.


duminică, 14 martie 2010

ROCHIE ORIGINAL PRINT



ROCHIE ORIGINAL PRINT

Marime: orice marime

Stare: NOUA/ creatie personala

Pret: 400 lei